Huis van het Kind start werking

Huis van het Kind
RV Huis van het Kind
In De Berenschool aan de Antwerpsebaan 152 in Berendrecht heeft het Huis van het Kind zijn werking opgestart.

Het Huis van het Kind in de Berenschool is het vijftiende in Antwerpen en deelt de locatie met kinderopvang Neuze Neuze. Hierdoor wordt de afstand tot de doelgroep verkleind en kan het zijn rol als centraal info- en ontmoetingspunt voor ouders en gezinnen nog beter vervullen. Zit je als ouder, of grootouder, met vragen rond de opvoeding van uw (klein)kinderen? Zoek je een school, kinderopvang of vrijetijdsbesteding voor hen. Dan kan je in het Huis terecht waar specialisten klaar staan om u te helpen, of te verwijzen naar de juiste instanties. Het Huis werkt ook preventief rond gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en sociale verbondenheid. In Berendrecht wordt er met drie partners gewerkt: Kind&Gezin, Kwadraat en Gezinsbond.

Het Huis is open elke eerste en derde maandag van de maand van 16.30 tot 20 uur. Elke eerste, tweede en derde dinsdag van de maand van 8.30 tot 12 uur en elke vrijdag van 9 tot 12 uur en op afspraak. Nog dit jaar wordt een 16de en 17de huis van het kind geopend in Deurne-Zuid en Berchem en dan heeft elk district in Antwerpen er minstens één.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.