Feestmiddag met Laura Lynn en Matthias Lens in Zandvliet

Laura Lynn
Didier Verbaere Laura Lynn
Op vrijdag 13 september brengt schlagerkoningin Laura Lynn brengt haar grootste hits in Zandvliet tijdens de feestnamiddag van vrijetijdscentrum De Schelde. Zanger-accordeonist Matthias Lens verzorgt het voorprogramma.

Zangeres Laura Lynn, bekend van heel wat schlagerhits zoals ‘Je hebt me duizend maal belogen’ en ‘Arrivederci Hans’, komt op vrijdag 13 september naar Zandvliet. Ze zorgt voor ambiance en laat de hele zaal meezingen en dansen. Matthias Lens tovert uit zijn accordeon een mix van polonaises en zingt klassiekers. Beide artiesten worden begeleid door een liveband.

Tickets kosten 15 euro en zijn te koop in vrijetijdscentrum De Schelde en online. Alle aanwezigen krijgen 2 drankjes en een gebakje tijdens de pauze.

Tickets via vrijetijdscentrum De Schelde op het nummer 03 298 27 30 of online via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.