Bouw 37 serviceflats start dit najaar

RV
Aan de Bosstraat in Berendrecht in de buurt van dienstencentrum Molengeest en serviceflats De Molengeest start bouwbedrijf Durabrik dit najaar met de bouw van 37 serviceflats/assistentiewoningen.

Zorgbedrijf Antwerpen koopt de flats nu al van Durabrik, dat wel nog instaat voor de bouw. De flats zijn klaar tegen het voorjaar van 2022 en worden later te koop en te huur aangeboden. Ze hebben een lichte woonruimte, een ingerichte keuken, een terras, een berging en 1 of 2 slaapkamers. Er komen ook parkeerplaatsen en een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scooters. Deze flats zijn verbonden aan dienstencentrum Molengeest. Handige diensten (waaronder een cafetaria), aangepaste accommodatie en heel wat activiteiten, net om de hoek. Eigenaars of bezoekers kunnen vlakbij parkeren. Info over het kopen, of huren, van de nieuwe serviceflats via dc.molengeest@zorgbedrijf.antwerpen.be of 03/431.41.20.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.