Werken Guldenvliesstraat lopen maand vertraging op

Door het slechte weer hebben de asfalteringswerken in de Guldenvliesstraat vertraging opgelopen.
Klaas De Scheirder Door het slechte weer hebben de asfalteringswerken in de Guldenvliesstraat vertraging opgelopen.
Eén jaar na de start zijn de werken in de Guldenvliesstraat in Berchem nog niet achter de rug. Door het slechte weer hebben de asfalteringswerken vertraging opgelopen. Eind april – een maand later dan gepland - zou de straat klaar zijn.

De Guldenvliesstraat verkeerde in erbarmelijke toestand. Daarom werd eind maart 2018 begonnen met riolerings- en asfalteringswerken. Een complexe klus, mede omdat tram 9 tijdens de werken door de straat is blijven rijden.

Het district Berchem verklaarde vorige maand dat de werken eind maart afgerond zouden zijn. Maar die timing wordt niet gehaald. “Door het regenachtige weer heeft de asfaltering van de Guldenvliesstraat opnieuw vertraging opgelopen”, klinkt het. “Voor plaatsing van het gietasfalt tussen de tramsporen is droog weer en een een droog wegdek nodig. Dit bleek geen evidente oefening met de buien van de laatste tijd.”

Als alles verder volgens plan verloopt, is de Guldenvliesstraat in april volledig klaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Halsberghe

    Pure schande, voor een straat van nog geen 500 meter. En bovendien: maar beton storten jongens!!!