Wekelijkse markt verhuist naar De Villegasstraat

Photo News
Vanaf april verhuist de wekelijkse donderdagmarkt in Berchem van de Heilig Hartstraat naar de De Villegasstraat. 

Voortaan vindt de Berchemse donderdagmarkt plaats op een nieuwe locatie. Vanaf donderdag 4 april kunnen marktbezoekers terecht in de De Villegasstraat. Het district Berchem laat de markt verhuizen om een uitgebreider assortiment van voeding, bloemen en planten aan te kunnen bieden. De verhuis van de markt kwam tot stand in samenspraak met de markthandelaars.

De nieuwe locatie ligt op slechts 500 meter van de vorige locatie aan de Sint-Willibrorduskerk en de markt blijft plaatsvinden op donderdagvoormiddag van 8 tot 13 uur. De standplaatsen van de handelaars bevinden zich tussen De Villegasstraat nummer 10 en 22 en op de groene middenstrook. Vanaf het moment dat de markthandelaars beginnen op te stellen om 6 uur ’s morgens tot na het opruimen en reinigen door de stadsdiensten om 14 uur, geldt er een parkeerverbod.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marie-José Carnier

    De markt keert terug naar De Villegasstraat!Waar ze jaren stond.Hopelijks komen er terug meer mensen op af.Ik wens het de marskramers toe.

  • Wim Lammens

    Ze kunnen beter spreken van “herlanceren” in plaats van “verhuizen”, want aan de Sint-Willibrorduskerk kon je zelfs op een “drukke” dag het aantal kramen op één hand tellen. Vaak zelfs op twee vingers. En de laatste maanden had je zelfs geen twee vingers meer nodig.