Verdachte van ongeval met vluchtmisdrijf opgepakt

Politie Antwerpen - Illustratiebeeld - Stock
Jan Aelberts Politie Antwerpen - Illustratiebeeld - Stock
De Antwerpse politie heeft een bestuurder opgepakt, die vorige week in Berchem een aanrijding met een fietser veroorzaakte. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.

Het ongeval gebeurde vorige week op het kruispunt van de De Wittestraat en de Jennevalstraat. Volgens een getuige reed de wagen met hoge snelheid de fietser langs achteren aan. De bestuurder van de wagen stopte niet en liet de lichtgewonde fietser achter.

Het wijkteam van Berchem herkende aan de beschrijving van het voertuig echter één van hun ‘klanten’ uit de wijk. Uit nazicht met ANPR-camera’s bleek ook dat die wagen onlangs in de buurt was gepasseerd. De wagen werd kort nadien teruggevonden in de Guldenvliesstraat. Er waren beschadigingen die vermoedelijk afkomstig waren van het ongeval. Het rijbewijs van de vluchtende bestuurder werd meteen ingetrokken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.