Verdachte mannen laten camionette vol auto-onderdelen en kniptang achter

PZ Antwerpen

Een interventiepatrouille van de lokale politie merkte dinsdagochtend in de Pieter De Coninckstraat in Berchem een verdachte bestelwagen op. Twee mannen waren spullen uit de camionette met buitenlandse nummerplaat aan het lossen. Op het moment dat de politie de mannen probeerde aan te spreken, zetten ze het beiden op een lopen. De bestelwagen lieten ze achter. Daarin werden verschillende auto-onderdelen aangetroffen, alsook een grote kniptang. Het voertuig bleek bovendien niet correct ingeschreven, niet geldig gekeurd en vermoedelijk ook onverzekerd. Het werd getakeld met sporenvrijwaring voor verder onderzoek om de herkomst van de spullen te achterhalen. De mannen worden opgespoord. Omwille van de grote kniptang die werd aangetroffen worden ze ook verdacht van (poging tot) fietsendiefstal.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • renee lissens

    Ik vind dat Mevrouw Macron er beeldig uit ziet en klasse heeft,en waarom moeten de vrouwen altijd jonger zijn ???? 10 op 10 voor Mevrouw Macron !!!