Dronken agressief duo overmeesterd met pepperspray

PZ Antwerpen
Inspecteurs van de lokale politie van Antwerpen zijn dinsdag aangevallen door twee dronken Polen. De politie kwam ter plaatse aan Post X in Berchem omdat het duo ook al andere mensen had aangevallen. De Polen werden overmeesterd met pepperspray en gearresteerd.

Twee passanten werden op de Singel ter hoogte van Post X in Berchem dinsdag aangevallen door twee dronken mannen met de Poolse nationaliteit. Eén slachtoffer raakte lichtgewond. De politie werd erbij gehaald en moest ook delen in de klappen. De daders werden overmeesterd met pepperspray. Na een medische check-up werd het dronken duo naar het cellencomplex aan de Noorderlaan gebracht. Ze zullen zich moeten verantwoorden voor zes verschillende inbreuken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maurice Louman

    Aanklagen, cel in, en nadat ze hun straf hebben uitgezeten ineens de grens over flikkeren. Zoiets moet je ergens anders niet proberen, waarom doen ze het hier dan wel? Omdat ze weten dat ze met een klein tikje op de vingers en een "foei, dat mag je niet meer doen" er vanaf komen.