Brillenverkoopster thuis overvallen en vastgebonden

De politie  van Antwerpen deed een onderzoek in de buurt maar vond geen verdachten terug.
Lokale Politie Antwerpen De politie van Antwerpen deed een onderzoek in de buurt maar vond geen verdachten terug.

Een 46-jarige vrouw is in haar woning op de Grote Steenweg in Berchem overvallen door twee mannen.  De mannen hadden vooraf een afspraak gemaakt om de collectie dure (zonne-)brillen van de vrouw te komen bekijken en eventueel te kopen.  

De vrouw baatte vroeger een brillenwinkel uit maar had de zaak een tijd geleden stopgezet. Haar voorraad brillen bood zij via  een website voor tweedehandsspullen te koop aan. Een man had eerder een afspraak gemaakt en belde dinsdag bij de vrouw aan. 

De man kwam samen met een kompaan de woning binnen en greep  de vrouw vast. Ook een minderjarige die in huis was, werd vastgegrepen.  De twee werden vastgebonden waarna de daders een vijftiental dure brillen uit de voorraad haalden en er vandoor gingen. 

De politie deed nazicht in de buurt maar kon geen verdachten meer opsporen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.