37-jarige man overleden bij gezinsdrama in Antwerpen, 72-jarige vader zwaargewond

De Roeck
In het Antwerpse district Berchem is een 37-jarige man om het leven gekomen bij een gewelddadig incident. Zijn 72-jarige vader werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en vecht voor zijn leven. Het incident deed zich voor in de Koninklijkelaan aan het Nachtegalenpark.

“Het is nog te vroeg om informatie te geven over het incident of de context ervan”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “We bevestigen een ernstig incident op het adres dat zich wellicht in de familiale sfeer heeft afgespeeld. Bij aankomst troffen we een dode en een zwaargewonde aan. Die laatste werd overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft een veiligheidszone ingesteld en de nodige diensten, zoals het parket en het labo, gecontacteerd. 

De Roeck
De Roeck
De Roeck
De Roeck
Berchem
De Roeck Berchem
Het incident deed zich voor in de Koninklijkelaan in Berchem.
HLN/VTM Nieuws Het incident deed zich voor in de Koninklijkelaan in Berchem.37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Ver Eecke

  Ze weten weer van niets , dan zegde dat al genoeg .

 • daniel van de vondel

  Dramatisch, verschrikkelijk? Sterkte aan de nabestaanden.

 • luc Cuypers

  Als een zoon zijn vader , of omgekeerd , vermoord dan kunnen we alleen maar stilstaan bij de tragedie die het voor de nabestaanden is . Zoveel vragen waar geen antwoord meer op komt . Het is zeker niet aan ons om te oordelen of veroordelen . Tijd om eens onze emotieve kant te tonen . Als er die nog is !

 • imke de meester

  dit is gewoon erg. En of die nu wit, zwart of bruin zien dat heeft er niets mee te maken. BDW heeft hier niets mee te maken, die krijgt alle zonden van Israel over hem.

 • Peter Janssen

  Hoe willen we toch maar oorlog uitroeien als men zelfs binnen het gezin elkaar overhoop steekt, schiet of afmaakt? Wat is er toch maar mis met de hele wereld? Knéttergek geworden?