Felice Miluzzi aan het werk in zijn zaak in De Smidse. Het nieuwe avontuur vanaf september heeft ingrijpende gevolgen voor Rossi Atelier+Trattoria in De Smidse.
Volledig scherm
PREMIUM
Felice Miluzzi aan het werk in zijn zaak in De Smidse. Het nieuwe avontuur vanaf september heeft ingrijpende gevolgen voor Rossi Atelier+Trattoria in De Smidse. © Vertommen

Bekroonde chef Felice Miluzzi (Rossi) opent tweede zaak in Leuven: “Ik ben vastbesloten om een pizzarevolutie te ontketenen”

LeuvenRistorante Rossi is meer dan een vaste waarde in culinair Leuven en ver daarbuiten. Chef Felice Miluzzi werd al uitgeroepen tot beste Italiaanse chef van België en staat bekend als een vernieuwende kok. Die reputatie maakt Felice nu opnieuw waar met een nieuwe zaak die de welklinkende naam Ristorante Guzzi zal krijgen. “Er moet een einde komen aan een avontuur om het volgende te beginnen”, vertelt Felice Miluzzi.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Italiaans restaurant Rossi maakt kookvideo’s voor thuisblijvers

  Italiaans restaurant Rossi maakt kookvideo’s voor thuisblij­vers

  Ook bij restaurant Rossi uit Leuven komen ze creatief uit de hoek in tijden van corona. Het Italiaanse restaurant maakt van de gelegenheid gebruik om een eigen Youtube-kanaal op te richten onder de naam ‘Stay at home con Rossi’. In de video’s leert chef-kok Felice Miluzzi je de kneepjes van het Italiaanse culinaire vak. Van spaghetti met ansjovis tot makreel met rode biet: het ideale moment om je kookkunsten bij te schaven dus.