Politiezone Hageland neemt ook deel aan de Bob-wintercampagne : extra controles door de interventiepatrouilles

Kies best voor een Bob voor je de baan op gaat.
Bollen Kies best voor een Bob voor je de baan op gaat.

Politiezone Hageland neemt ook deel aan de Bob-wintercampagne en zal op regelmatige basis controles uitvoeren inzake rijden onder invloed. Op deze manier wil de politiezone burgers sensibiliseren over het gevaar van rijden onder invloed en zal men tevens repressief optreden bij eventuele overtreders. Hou het veilig en zorg voor een Bob wanneer je een glaasje drinkt ! 

Al een aantal jaar waait er een nieuwe wind door de PZ Hageland. De grote controleacties die enkele uren op éénzelfde locatie bleven, hebben plaats gemaakt voor kleinere dispositieven die veelvuldig van locatie veranderen. Intussen zijn er zowat wel dagelijks controles, niet enkel op verkeer maar ook op alcohol en drugs. Tijdens de Bob-wintercampagne zal men actief de interventiepatrouilles mee aansturen. deze zullen eveneens mee dagelijks enkele (al dan niet korte) controles houden.Door deze politieploegen mee aan te sturen slaagde men er de laatste jaren in om het aantal controles te drievoudigen. Ook deze campagne zal het niet anders zijn en zal men deze combineren met de gekende grotere controleacties. Kies dus best voor een Bob voor je de baan op gaat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.