100 nieuwe nadarhekken voor uitleendienst

De nieuwe nadars.
RV De nieuwe nadars.
De gemeente Bekkevoort heeft 100 nieuwe nadars extra gekocht voor de gemeentelijke uitleendienst. Verenigingen en organisatoren van evenementen in de gemeente kunnen deze nadars gratis ontlenen. Verenigingen en organisatoren van evenementen moeten wel een waarborgsom betalen. Deze waarborg krijgen ze na de activiteit terug als ze het materiaal in goede staat terugbrengen.

“Naast nadars kan je nog allerlei materiaal voor het organiseren van een evenement gratis, mits het betalen van een waarborg, ontlenen bij de uitleendienst van de gemeente: van een springkasteel over een podium tot een muziekinstallatie”, zeggen schepen van Cultuur Wouter Lenaerts en schepen van Jeugd Raf Vanmeensel.

“Met deze investering van 8228 euro in nadars wil de gemeente alle erkende verenigingen, buurtfeesten en losstaande socio-culturele initiatieven in de gemeente bijkomend ondersteunen.”

 Meer informatie over de uitleendienst vind je op de gemeentelijke website www.bekkevoort.be/uitlenen-evenementenmateriaal.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.