Marcel (74) stopt bij WC Hand in Hand Baal na 34 jaar als bestuurslid

Marcel Van Loo (tweede van rechts) stopt ermee na 34 jaar bestuurslid te zijn geweest bij Hand in Hand Baal
Stefan Van de Weyer Marcel Van Loo (tweede van rechts) stopt ermee na 34 jaar bestuurslid te zijn geweest bij Hand in Hand Baal
Marcel Van Loo uit Begijnendijk (74) is al 34 jaar bestuurslid bij Wielerclub Hand in Hand Baal, hiermee was hij de oudste van de vrolijke bende. Tijdens die periode was hij ook dertig jaar feestleider, onlangs stopte hij ermee. De club bedankte hem voor al die jaren gevuld met ongeremde inzet. 

Toen zijn zoon Benny in 1984 de ploeg vervoegde, besliste hij om mee in het bestuur te stappen en sindsdien bleef hij hen hondstrouw. Marcel heeft recentelijk besloten om het nu wat rustiger aan doen en om van het leven genieten met zijn vrouw Christiane. Zij zat overigens ook twintig jaar in het clubbestuur. Bij Hand in Hand Baal mogen ze Marcel ongetwijfeld nog verwachten op een volgende eetdag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.