Fred De Keyser nieuw gemeenteraadslid

Fred en Jolien.
RV Fred en Jolien.
Fred De Keyser (56), voorzitter van de partij van de burgemeester Samen, heeft op tweede kerstdag de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid in Begijnendijk. De Keyser volgt Jolien van Gilse op die weldra verhuist naar Tielt-Winge. 

Als voorzitter van Samen wil het nieuwe raadslid Jolien bedanken voor haar engagement gedurende het voorbije jaar. Fred De Keyser zetelde het afgelopen jaar in het Bijzonder Comité voor de sociale dienst.

De Keyser - ze noemen hem ‘de rechterhand van burgemeester Ceulemans’ is zeer tevreden met z’n aanstelling als gemeenteraadslid. “Ik ga hier voluit voor”, zegt hij. “Wie mij kent, weet dat! Onze gemeente is een boeiende en warme gemeente waar de inwoners centraal staan, waar nog tal van uitdagingen zijn die we volgende maanden en jaren mee zullen helpen verwezenlijken.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.