Weredi speelt ‘Hospitaal op Hol’ in de Meent

Het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voert vanaf half november een nieuwe productie op in cultureel centrum de Meent.
Mozkito Het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voert vanaf half november een nieuwe productie op in cultureel centrum de Meent.
Het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi in Lot voert vanaf midden november een nieuwe productie op in cultureel centrum de Meent. Dit keer is er voor een hilarische komedie gekozen van de bekende toneelauteur Ray Cooney. 

‘Hospitaal op Hol’ is een bewerking van zijn verhaal ‘It runs in the family’. Mark Partous, Niels Tavano, Kenzo Vandervelde, Agnetha Cnudde, Sonja Bosmans , Ina Hamelryck, Willy Debraekeleer, Karlien Figeys, Mike Houben, Gerben, Jens Merckaert, Valerie De Bel en Erwin Vanhomwegen vertolken de rollen in het stuk dat zich afspeelt in een ziekenhuis. Een van de artsen krijgt er de schok van zij leven als een ex-vriendin opduikt die zijn zoon meebrengt waarvan hij niet eens wist dat die bestond. Omdat de vrouw van de dokter ook nog eens toevallig in het ziekenhuis ligt, doet hij er alles aan om alles te verbergen, met dolkomische toestanden als gevolg. 

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 november om 20 uur en op zondag 18 november om 15 uur in cultureel centrum de Meent in Alsemberg. Kaarten kunnen gekocht worden bij de spelers en het bestuur en via www.toneelweredi.be of 0476/44.56.94. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.