Exclusief voor abonnees

Voormalig schepen Veerle Leroy (Groen) stopt met actieve politiek : “De voorbije jaren hebben ongelooflijk veel energie gevraagd”

Als schepen was zelfs een verkleedpartij haar niet te veel. Zo trok ze elk jaar een berenpak aan om schoolkinderen bewust te maken van het klimaatprobleem met het project De Bende van Beersel.
Mozkito Als schepen was zelfs een verkleedpartij haar niet te veel. Zo trok ze elk jaar een berenpak aan om schoolkinderen bewust te maken van het klimaatprobleem met het project De Bende van Beersel.
Groen-politica Veerle Leroy neemt ontslag uit de Beerselse gemeenteraad. Tijdens de vorige legislatuur was ze schepen maar sinds 2019 zat haar partij in de oppositie. Om persoonlijke redenen dient ze haar ontslag in. “Ik ben toe aan rust", zegt ze.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy Desmet

    eindelijk goed nieuws , goed zo Veerle, maar ondertussen zitten we in het geer wél gekloot met al de veranderingen die groen er aan bracht .....onze verkaveling lijkt op een vervallen gebied met al de onnodige groene dingen die niet mooier zijn, maar er juist wél een rommelpot van gemaakt hebben,