VIDEO. Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) haalt kattenkwaad uit in stemhokje

Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) bracht met zijn gezin net voor 11 uur zijn stem uit in de gemeentelijke basisschool van Dworp.
Mozkito Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) bracht met zijn gezin net voor 11 uur zijn stem uit in de gemeentelijke basisschool van Dworp.

Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) bracht net voor 11 uur zijn stem uit in de gemeentelijke basisschool van Dworp. Zijn echtgenote Marijke en zijn twee kinderen Gust en Floor vergezelden hem. Weyts was ontspannen en haalde zelfs kattenkwaad uit toen hij dochter Floor vanuit zijn stemhokje even aantikte met zijn schoen. Vandaag gaat de minister nog wandelen en met het gezin lunchen. Hij trekt ook nog naar het voetbaltornooi van zijn zoon. Pas in de late namiddag zakt hij af naar het hoofdkwartier van de partij om er de eerste resultaten te zien binnenlopen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.