Meer dan driehonderd schoolkinderen ontdekken Bruegel in de Meent

323 kinderen van het derde en het vierde leerjaar van de Beerselse basisscholen bezochten vorige week de tentoonstelling over Bruegel in cultureel centrum de Meent.
rv 323 kinderen van het derde en het vierde leerjaar van de Beerselse basisscholen bezochten vorige week de tentoonstelling over Bruegel in cultureel centrum de Meent.

323 kinderen van het derde en het vierde leerjaar van de Beerselse basisscholen bezochten vorige week de tentoonstelling over Bruegel in cultureel centrum de Meent. Een veertigtal kunstenaars ging aan de slag met de thema’s en taferelen die de grote schilder meer dan 450 jaar geleden al op doek vastlegde. De cultuurdienst van Beersel werkte een project uit voor de tweede graad van het lager onderwijs waarbij tijdens een tiental opdrachten telkens de link werd gelegd naar werken in de tentoonstelling en het leven en werk van Bruegel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.