Illegalen die wagens openbreken ingerekend door politie na telefoontje van bewoner

De politie van de zone Zennevallei pakte twee illegalen op die verschillende wagens opengebroken hadden.
Mozkito De politie van de zone Zennevallei pakte twee illegalen op die verschillende wagens opengebroken hadden.
De politie van de zone Zennevallei pakte dinsdagnacht in Beersel twee jonge illegalen op die al verschillende wagens opengebroken hadden. Het duo werd geklist toen een buurtbewoner zag hoe ze in een garage schenen met een nachtlamp.

De bewoner merkte omstreeks 4.30 uur de mannen op en belde meteen de politie op. Een patrouille kwam meteen ter plaatse maar de jonge verdachten verstopten zich in het donker. De inspecteurs konden hen toch snel ontdekken. De arrestanten verzetten zich eerst nog maar moesten zich dan toch gewonnen geven. Nadien bleek dat ze inbrekersmateriaal op zak hadden en buit van andere diefstallen. Al snel bleek dat de inbrekers in de buurt al heel wagens opengebroken hadden. Een deel van die buit werd dus bij de mannen terug gevonden. De dieven werden overgebracht naar het commissariaat en bleken illegaal in het land. Ze werden allebei voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.