Eendracht Maakt Macht haalt solist Pieter Mellaerts naar Lot voor Winterconcert

De fanfare van Lot speelt het jaarlijks Winterconcert.
RV De fanfare van Lot speelt het jaarlijks Winterconcert.
De Koninklijke Fanfare Eendracht Maakt Macht uit Lot zet voor het jaarlijks Winterconcert dit keer het slagwerk in de kijker. Solist die avond is Pieter Mellaerts.

Tijdens het winterconcert hebben wordt elk jaar een instrument in de kijker gezet en dit keer werd er dus voor het slagwerk gekozen. Solist Pieter Mellaerts heeft zijn muzikaal talent met de paplepel meegekregen van zijn vader Manu Mellaerts, die een van de beste en meest bekende trompettisten van ons land is uit de laatste decennia. Dirigent Hugo Mathijssen heeft de leiding over de fanfare. Naast de solowerken met Mellaerts, zullen ook tien jonge muzikanten uit de eigen opleiding een viertal werken meespelen en zal de rest van het programma een afwisseling zijn van enkele klassieke, bekende werken en enkele pop- en rocknummers. Het optreden vindt plaats op zaterdag 8 december om 20 uur in zaal Blokbos in Lot. Kaarten kosten 6 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.