Deelnemers fotozoektocht Zenne en Zoniën gaan naar huis met geschenkpakket

Streekvereniging Zenne en Zoniën sloot de jaarlijkse fotozoektocht in de Zennevallei af met een ontmoetingsdag in het centrum Destelheide in Dworp.
RV Streekvereniging Zenne en Zoniën sloot de jaarlijkse fotozoektocht in de Zennevallei af met een ontmoetingsdag in het centrum Destelheide in Dworp.

Streekvereniging Zenne en Zoniën heeft de jaarlijkse fotozoektocht in de Zennevallei afgesloten met een ontmoetingsdag in centrum Destelheide in Dworp. Vijf jaar geleden organiseerde de vereniging voor het eerst een zoektocht om mensen op een leuke manier rond te leiden in de Zennevallei. Deze keer zakten vijftig deelnemers af naar Dworp. Zij kregen allemaal een pakket mee naar huis en konden meteen ook suggesties of ideeën meegeven aan de organisatoren. Streekvereniging Zenne en Zoniën smeedt intussen plannen voor een volgende fotozoektocht, die in lot zal plaatsvinden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.