De Alsembloem trekt op hotel

De acteurs en actrices van de Koninklijke Toneelvereniging De Alsembloem.
Foto Mozkito De acteurs en actrices van de Koninklijke Toneelvereniging De Alsembloem.

De Koninklijke Toneelvereniging De Alsembloem zoekt de inspiratie dit keer op hotel en brengt nog eens een echte klucht op de planken van cultureel centrum de Meent.


Vanaf 10 november voeren de acteurs en actrices het toneelstuk 'Hotel Kommer en Kwel' op. Het verhaal gaat over Kamiel en José die Hotel De Ark in Beersel runnen maar daar weinig succes mee boeken. Wanneer de huisbazin alles incognito wil inspecteren slaat het duo de handen in mekaar en lijkt het hotel toch nog vol te lopen. Maar dan loopt er toch nog vanalles in het honderd. Het verhaal zelf werd geschreven door Kamiel Kemels. De opvoeringen vinden plaats in cultureel centrum de Meent aan de Gemeenveldstraat 34 in Alsemberg op vrijdag 10 en zaterdag 11 november om 20 uur en zondag 12 november om 15 uur.


Deze hotelklucht van Kamiel Kemels wordt geregisseerd door Jean-Paul Bauduin. Paul Saye, Bea Dillens, Jolien Verschingel, Robin Lai, Dominique Janssens, Lien Vanoost, Jef Vanderschelde, Veerle Debusscher, Sven Duytschaever, Janin Vanzeebroeck, Christian Reunes en Anne Serlippens vertolken de rollen. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgen bij alle Alsembloemleden, via info@dealsembloem.be en de Meent op info@demeent.be en 02/359 16 00. Info op www.dealsembloem.be . (BKH)