Adviesraad bibliotheek Beersel kan al kwart eeuw rekenen op voorzitter Hugo Bousset

Het gemeentebestuur en de bibliotheek van Beersel zette Hugo Bousset in de bloemetjes. De man is al een kwart eeuw op post als voorzitter van de adviesraad van de bibliotheek.
rv Het gemeentebestuur en de bibliotheek van Beersel zette Hugo Bousset in de bloemetjes. De man is al een kwart eeuw op post als voorzitter van de adviesraad van de bibliotheek.
Het gemeentebestuur en de bibliotheek van Beersel zette Hugo Bousset in de bloemetjes. De man is al een kwart eeuw op post als voorzitter van de adviesraad van de bibliotheek en is van plan om er nog enkele jaren bij te doen.

De bibliotheek bestaat op 1 januari 2020 officieel vijfentwintig jaar en zelfs al langer kan de bibliotheek rekenen op Bousset. Schepen van Bibliotheek Elsie De Greef roemde Bousset voor zijn inzet toen ze zich tot hem richtte tijdens de huldiging. “Van meet af aan koos het bestuur voor kwaliteit en expertise en deed een beroep op u als expert in de Nederlandse literatuur en inwoner van de gemeente”, aldus De Greef. “Zelf heeft u een bibliotheek bij elkaar geschreven, waarvoor u verschillende literaire prijzen ontving. Ook doceerde u aan verschillende universiteiten. Uw curriculum is een boek op zich, meer dan 20 bladzijden lang. Het is een eer voor onze bibliotheek dat u het voorzitterschap heeft aanvaard en dit al 25 jaar lang.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.