Achtervolging op R0 eindigt met crash in Huizingen: klopjacht op minstens één verdachte

Mozkito
Lokale en federale politie zijn momenteel op zoek naar minstens een persoon in de omgeving van het op- en afrittencomplex van de R0 Brusselse ring in Huizingen. De verdachte crashte bij een achtervolging.

De achtervolging startte in het gerechtelijk arrondissement van Bergen. Dat bevestigt de federale politie. Wat er zich daar exact afspeelde is onduidelijk. De bestuurder nam bij die achtervolging de afrit Huizingen van de Brusselse ring en crashte vervolgens kort na 18.30 uur aan de Alsembergsesteenweg. De pick-up knalde tegen een verlichtingspaal en het voertuig kwam vervolgens in de lagergelegen berm terecht.

De bestuurder en mogelijk nog een andere inzittende sloeg te voet op de vlucht. De helikopter van de federale politie is ter plaatse om vanuit te lucht te speuren. Ook ploegen op de grond zijn op zoek naar de verdachte en krijgen daarbij steun van een speurhond.

Mozkito
Mozkito
Mozkito5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Gent

  1 vluchtauto en hoeveel politievoertuigen en toch er niet in slagen om de weg af te zetten voor die vent er aankomt …. om te flitsen hebben ze geen problemen om iemand te doen stoppen daar moeten ze nog veel voor bijleren precies .

 • Roger Rymen

  Die nam blijkbaar de binnenweg naar Brussel.

 • mario van haesendonck

  dat is dan ook het enige waar onze flikken zouden mogen voor ingezet worden ! al de rest is gewoon pesterijen van de gewone burger !

 • Roger Cooks

  Toch zeer merkwaardig dat het crapuul bij zo'n ongevallen nooit gewond is en steeds kan gaan lopen.

 • Dirk Bytebier

  Waarschijnlijk nog gestolen ook het voertuig !