Supporters Antwerp brengen hulde aan betreurde Stacey Vervoort (14)

In minuut 14 gingen de handen op elkaar en werd een banner ontrold voor Stacey.
Photo News In minuut 14 gingen de handen op elkaar en werd een banner ontrold voor Stacey.
De supporters van voetbalclub Antwerp FC hielden tijdens de thuismatch van zondagavond tegen Sint-Truiden een pakkend eerbetoon voor Stacey Vervoort. Het 14-jarige meisje uit Beerse – dat fervent supporter was van Antwerp - kwam begin augustus om het leven in een tragisch verkeersongeval.

De ouders van Stacey werken al jarenlang als vrijwillig parkeerwachter bij Antwerps thuiswedstrijden en het meisje kreeg de liefde voor de Great Old dus met de paplepel mee. Het rood-witte legioen besloot het betreurde ‘familielid’ op gepaste wijze een laatste eer te bewijzen. Voor aanvang van de wedstrijd werd er een vlag met Stacey’s beeltenis het veld op gedragen. In minuut 14 volgde dan een luid applaus. Bovendien werd er luidkeels de voetbalklassieker ‘You’ll Never Walk Alone’ gezongen. Bijna scoorde Antwerpspits Dieumerci Mbokani zelfs tijdens het eerbetoon, maar zijn plaatsbal ging nipt naast. Ook zonder doelpunt werd het een intens kippenvelmoment.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Paul Philippaerts

    We vinden het telkens spijtig en erg voor de familie, maar vandaag staat er weer een meisje van 14 overleden bij ongeval. Wanneer gaan we de snelheid het rijden onder invloed het telefoneren, de krant lezen achter het stuur eens daadwerkelijk aanpakken. Of hebben wij ons met zijn allen ook de beleidsmakers bij al die doden neergelegd. Nochtans verdienen verbalisanten van deze overtredingen hun wedde 10 keer terug.

  • Davy Laureys

    Zeer mooi gebaar van stamnummer 1 !

  • Erwin Van hecke

    Bijzonder spijtig dat een jong meisje op zo een manier om het leven moet komen. Oprecht medeleven aan de familie. Groeten Erwin.