Verbinding tussen Oedelem en Knesselare weer open voor auto’s

De Knesselarestraat was in slechte staat.
Google Street View De Knesselarestraat was in slechte staat.
De werken in Oostveld in Beernem gaan een nieuwe fase in. Belangrijk is dat de verbinding tussen Oedelem en Knesselare eindelijk terug open gaat.

Oostveld is al een anderhalf jaar één grote werf. Een belangrijke fase is nu zo goed als afgerond. De verbinding Oedelem met Knesselare was bijna vier jaar dicht ten gevolge van werken in Knesselare en nadien in Beernem. De weg gaat nu terug open voor het verkeer. Het einde van deze fase meteen een nieuwe fase in. De Zeldonkstraat wordt opengelegd tot eind dit jaar en ook in de Nieuwenhovenstraat wordt verder gewerkt. Tegelijkertijd zal ook het wegdek van de Schipperstraat tussen Kruispunt Den Hoorn en Potterstraat vernieuwd worden. Dit zou moeten afgerond zijn tegen het bouwverlof van 2019.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.