Nieuwe zoekactie in visvijver naar vermiste Monique Willart (38)

Duikers doorzoeken het water van de visvijver.
JVM Duikers doorzoeken het water van de visvijver.
Duikers van de Cel Vermiste Personen doorzoeken dinsdag de visvijver ’t Smalletje in de zoektocht naar de vermiste Monique Willart (38) uit Beernem. De vrouw is al sinds het begin van de maand spoorloos.

Al een ganse voormiddag zijn de duikers samen met de lokale politie Het Houtsche het water van de vijver naast de E40 in Beernem aan het doorwaden. De zoektocht kadert in het verdwijningsdossier van de 38-jarige Monique Willart. Eerder werden ook al een andere visvijver naast de snelweg en het kanaal Gent-Brugge-Oostende doorzocht zonder resultaat. Monique Willart verliet op zaterdag 3 augustus haar woning in de Stationsstraat. Het gerecht ging snel uit van een onrustwekkende verdwijning en verspreidde kort nadien een opsporingsbericht. De vrouw is ongeveer 1,70 meter lang en normaal gebouwd. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. Wie denkt Monique Willart gezien te hebben of weet waar ze zich bevindt, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800/30300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Monique Willart vertrok op 3 augustus uit haar woning in de Stationsstraat.
Federale Politie Monique Willart vertrok op 3 augustus uit haar woning in de Stationsstraat.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.