Auto over de kop op E40 tijdens hevige regenval

Door het ongeval ontstond een file.
Jan Van Maele Door het ongeval ontstond een file.
Op de E40 in Beernem is zaterdagmorgen rond 7 uur een auto over de kop gegaan en op zijn dak beland. De auto ging aan het slippen over het gladde wegdek tijdens een zware regenbui. De bestuurder kon zichzelf in veiligheid brengen en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

Het incident gebeurde in de richting van de kust. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Brandweer en politie rukten uit met signalisatie om nieuwe ongevallen te voorkomen. Twee rijstroken waren afgesloten, waardoor het aanschuiven was op de autosnelweg.

Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. De politie liet snel een takeldienst ter plaatse komen om het voertuig van de autosnelweg te halen. De brandweer stond in voor de opkuis van de brokstukken. 

De bestuurder kon zelf uit de auto kruipen.
Jan Van Maele De bestuurder kon zelf uit de auto kruipen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.