“Uitbating cafetaria Drogenbrood blijft zoals nu, ook met zwembad”


Patricia Waerniers en Vita Van Belleghem delen de bezorgdheid om de cafetaria Drogenbrood.
rv Patricia Waerniers en Vita Van Belleghem delen de bezorgdheid om de cafetaria Drogenbrood.
De bezorgdheid die sportclubs uit Beernem hebben over de toekomstige uitbating van de cafetaria op sportpark Drogenbrood is onnodig. Dat zegt schepen van Sport Patricia Waerniers (CD&V) op een vraag van raadslid Vita Van Belleghem (CD&V). 

Er heerst vooral ongerustheid omdat er een nieuw zwembad en dus mogelijk ook extra clubs bij komen. “Het schepencollege deelt deze zorg”, zegt Waerniers. “We doen er alles aan om de cafetaria, in de toekomst hopelijk met zwembad, qua uitbating te laten verlopen zoals het nu wordt georganiseerd.” Dat wil dus zeggen dat alle clubs die nu van de cafetaria gebruik maken, dat ook verder kunnen doen. Van Belleghem houdt de situatie niettemin in de gaten. Het nieuwe zwembad van Beernem is één van de prioriteiten voor het nieuw stadsbestuur.  “Er is nu al geen plaats meer voor extra kooien in de koelkamer. We moeten hier heel alert blijven", vindt Van Belleghem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.