De hele school deed mee.
Volledig scherm
De hele school deed mee. © Toon Verheijen

Basisschool Triangel organiseert slotshow voor Rode Neuzendag

Om de Rode Neuzenactie op een schitterende manier af te sluiten organiseerde basisschool Triangel in Vlimmeren vrijdag een grote slotshow. Het eindbedrag komt op 1.150 euro.

 1. Roeselare steunt horeca met oplijsting afhaalmogelijkheden, waardebonnen en kraslotjes
  Roeselare

  Roeselare steunt horeca met oplijsting afhaalmoge­lijk­he­den, waardebon­nen en kraslotjes

  Nu de horeca opnieuw verplicht op slot is, roept stad Roeselare haar inwoners op om de horeca te blijven steunen. Op www.roeselare.be/kooplokaal plaatsten ze een lijst van alle horecazaken die afhaalmaaltijden aanbieden. Maar omdat niet alle horecazaken in de mogelijkheid zijn om afhaalmaaltijden aan te bieden, biedt de stad ook de mogelijkheid om waardebonnen aan te kopen en de horeca zo te helpen deze moeilijke tijd te overbruggen. Een waardebon aankopen kan via www.horecacomeback.be. Tot slot wordt ook de Oltegoare krasactie verlengd. Met deze actie werd al wie in september de horeca bezocht, beloond met een Oltegoare kraslotje. De prijzenpot gaat van een consumptie over een etentje tot zelfs een overnachting voor twee in Roeselare! In tegenstelling tot de vervaldatum vermeld op de kraslotjes, kan je je kraslotje nu nog steeds ofwel direct gebruiken onmiddellijk bij het bestellen van een afhaalmaaltijd of je kan het bijhouden. Van zodra de horeca opnieuw haar deuren mag openen, kan je ze gebruiken in je favoriete café of restaurant.
 1. Bestuurder (19) die vorig jaar dodelijk ongeval veroorzaakte knalt met zware BMW tegen appartement
  Aalst

  Bestuurder (19) die vorig jaar dodelijk ongeval veroorzaak­te knalt met zware BMW tegen apparte­ment

  Op de Ledebaan in Aalst heeft een jonge bestuurder van 19 met zijn BMW dinsdagnamiddag heel wat schade aangericht aan een appartementsgebouw. De bestuurder kwam van de parking van TechniGO! waarna hij stevig het gaspedaal induwde. Opmerkelijk, vorig jaar veroorzaakte de bestuurder in augustus al eens een zwaar ongeval in Nieuwerkerken bij Aalst, waarbij Kayleigh Leemans (14) toen het leven liet.