Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

BARàBAZ pakt uit met nieuw concept: een tuin als Bühne voor reeks intieme concerten

BazelJammer genoeg geen Pukkelpop dit jaar, maar zomerbar BARàBAZ is wel terug van de partij en strijkt op 5, 6 en 7 augustus opnieuw neer in de pastorijtuin van Bazel. In de nabijgelegen tuin van het notariaat kan men genieten van enkele intieme tuinconcerten.

 1. “Probleemwolf” of “succesverhaal”? Vooruit wil wolf niet zomaar opgeven en noemt uitspraken van CD&V “populistisch”
  Oudsbergen

  “Probleem­wolf” of “succesver­haal”? Vooruit wil wolf niet zomaar opgeven en noemt uitspraken van CD&V “populis­tisch”

  In Limburg wordt er al een hele week druk gepalaverd over het lot van de wolf. Na een dubbele aanval begin deze week is de tegenstand duidelijk gegroeid. Zo wordt er zelfs een fakkeltocht georganiseerd tegen de wolf. De CD&V sprak donderdag nog van een “probleemwolf” en wil deze verplaatsen of heropvoeden. Vooruit gaat in de tegenaanval en pleit ervoor de wolf niet zomaar op te geven.
 2. Nieuw verkeerspark met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeersongevallen te vermijden”
  Tielt/Ruiselede/Pittem/Ardooie/Wingene/Lichtervelde

  Nieuw verkeers­park met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeerson­ge­val­len te vermijden”

  De politie van de zone Regio Tielt heeft een nieuw verkeerspark, dat op verschillende locaties in Ruiselede, Tielt, Ardooie, Lichtervelde, Wingene en Pittem zal ingezet worden om leerlingen van de lagere scholen correct rijgedrag in het verkeer aan te leren. Een echte overweg en een nevelinstallatie zijn de blikvangers.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.