Pop-upfrituur in afwachting van nieuw concept

Lindsay en Mathyin hun pop-upfrituur.
Foto Maria De La Cruz Lindsay en Mathyin hun pop-upfrituur.
Goed nieuws voor de Balense frietliefhebbers, want op 25 mei gaat frituur 't Hoekske terug open. Het frituur werd op 28 maart getroffen door een brand en uitbaters Mathy en Lindsay Poets zijn momenteel volop aan het renoveren. Meteen na de brand plaatste het koppel wel een pop-upfrituur.

Een defect aan de thermostaat van de frietketel veroorzaakte op 28 maart vuur en de binnenkant van de populaire frituur werd ernstig beschadigd. Mathy en Lindsay waren genoodzaakt om hun zaak te sluiten. De datum van de heropening is nu in aantocht, want op 25 mei komen ze met frituur 't Hoekske 2.0. "Eigenlijk komen we met een totaal nieuw concept. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om alles te vernieuwen", knikt Mathy. "Mensen die het hier kenden, gaan het niet meer herkennen. Verder komen we met een ruimer aanbod zoals verse hamburgers van rundvlees, steak en dunne frietjes. Er komen ook grote, gezonde groenteschotels voor de klanten die van een koude schotel houden. En ja, we hebben ook een nieuwe naam bedacht, al blijft die nog even een geheim." (DVGT)