Overweg Veststraat afgesloten vanaf 2 maart

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
In opdracht van Infrabel worden er van zaterdag 2 maart tot en met woensdag 20 maart werken uitgevoerd aan de overweg in de Veststraat. Die is dan volledig afgesloten. Het treinverkeer wordt in de weekends van 9 en 16 maart volledig stilgelegd.

Automobilisten volgen van 2 tot en met 20 maart de omleiding via de Steegstraat, Vaartstraat, A. Dierckxstraat, Stationsstraat en Gasthuisstraat. Fietsers en voetgangers volgen door de week ‘s nachts en in het weekend in de Veststraat de omleiding via de Benoit Belmansstraat, Stationsstraat en Gasthuisstraat. Op weekdagen kunnen ze overdag stapvoets passeren.

De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk ‘s nachts en in het weekend plaats om het treinverkeer minimaal te hinderen. In het weekend van 9-10 maart en 16-17 maart zal het treinverkeer wel volledig onderbroken zijn. Er rijden dan vervangbussen tussen de stations van Balen en Leopoldsburg. De aangepaste reistijden kan je bekijken op www.b-rail.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.