Opnieuw koppen lopen op 'Balen Jaarmarkt'

Balen Jaarmarkt was opnieuw een succes. Vandaag gaat de laatste jaarmarktdag in.
Foto Maria De La Cruz Balen Jaarmarkt was opnieuw een succes. Vandaag gaat de laatste jaarmarktdag in.
Balen Jaarmarkt deed zijn reputatie alle eer aan. Veel volk op de kermis, de café's helemaal vol, randanimatie die ook al veel volk trekt en de zon die het geheel allemaal nog wat meer glans gaf. Het Jaarmarktprogramma ging al vrijdag van start.

Erfgoed Balen bood in en rond een spiegeltent op de parking van vrijetijdscentrum De Kruierie een zeer gevarieerd programma aan. Zowel de Balense gepensioneerden uit de drie homes die de gemeente telt, leden van Ziekenzorg, de bezoekers van vzw De Schakel als de jeugd kwamen in de spiegeltent aan haar trekken.


Zaterdagavond speelde het Meerhoutse live-orkest The Jackets ten dans en ook dat optreden lokte een volle enthousisaste tent met oldies- en dansliefhebbers.

Kasseifretters

In het Parochiecentrum in de Gustaaf Woutersstraat troepten zondagnamiddag de oud gedienden van de Kasseifretters, de voormalige supportersclub van Tom Boonen, samen. Zij beleefden de live-uitzending van de Ronde van Vlaanderen waarin ze hun idool met pech zagen terugvallen. Maar dat kon de kermispret niet drukken.


Vandaag beleeft Balen de laatste Jaarmarktdag en zullen ongetwijfeld andermaal alle remmen los gaan.


 (EJM)