Nieuw Colruytfiliaal klaar tegen december

De voormalige parking is nu een werfzone.
Peter Vanderveken De voormalige parking is nu een werfzone.
Op het terrein naast de Colruyt aan Schoor 1 in Balen bouwt de supermarktketen een nieuwe vestiging. Die komt rechts naast de bestaande, op de grens met de gemeentelijke begraafplaats en zal tegen december dit jaar klaar zijn.

De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen. Voor de klanten werd een tijdelijke in- en uitgang gecreëerd. De bestaande parking is een werfzone geworden, de klanten beschikken over een nieuwe parking. 

De opening van de nieuwe winkel is voorzien in december 2019 en zal groter zijn dan de huidige, met zon’n 1.500 vierkante meter. Daardoor zal het assortiment uitgebreid worden. 

 Er komen tot 123 parkeerplaatsen. Het tankstation Dats24 blijft op dezelfde plaats. Het huidige gebouw wordt na opening van het nieuwe filiaal volledig afgebroken. 

De klanten zullen slechts twee dagen niet kunnen winkelen in de Balense Colruyt-winkel. Bij Colruyt Balen werkt een 20-tal personen. Omdat de winkel groter wordt én omdat er een Collect&Go afhaalpunt bij komt, komen er zeker jobs bij.

Colruyt bouwt een nieuwe vestiging naast de huidige winkel aan Schoor 1.
Peter Vanderveken Colruyt bouwt een nieuwe vestiging naast de huidige winkel aan Schoor 1.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.