Kinderfestival Bengelpop op amper één dag uitverkocht

Een sfeerbeeld van Bengelpop 2019.
Peter Vanderveken Een sfeerbeeld van Bengelpop 2019.
Al na één dag heeft het kinderfestival Bengelpop, dat op vrijdag 26 juni 2020 zal plaatsvinden op de Keiheuvel in Balen, het maximum aantal inschrijvingen van 6.000 kinderen bereikt. Scholen die nog interesse hebben om naar Bengelpop te komen, kunnen zich wel nog aanmelden zodat ze op een wachtlijst staan.

Het festival voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar is al aan zijn achttiende editie toe op het domein van recreatie- en natuurpark Keiheuvel. Intussen hebben al 91 scholen uit de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant zich ingeschreven: ruim 2.900 leerlingen van het eerste leerjaar en 3.100 leerlingen van het tweede leerjaar.

“Daarmee is het maximum aantal van 6.000 kinderen bereikt”, klinkt het bij de organisatie. “Sinds afgelopen jaar hebben we de limiet vastgesteld op 6.000 kinderen. Zo blijft het niet alleen veilig, maar ook aangenaam en niet té mega voor deze doelgroep.”

Wachtlijst

Scholen die nog interesse hebben om naar Bengelpop te komen, mogen zich nog zeker aanmelden via de inschrijvingsmodule van de website www.bengelpop.be. Zij komen zo op een wachtlijst terecht en krijgen bericht als er scholen afhaken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.