Drie dagen jaarmarkt

Balen Jaarmarkt opent op zaterdag 1 april om 17 uur. Zondag 2 april begint de traditionele kermisdag vanaf 13 uur en maandagvoormiddag 3 april verwachten de handelaars vanaf 8 uur weer veel volk voor de traditioneel gezellige kraampjesmarkt in de centrumstraten. Maandagnamiddag zakken de kermisgangers opnieuw af naar de kermis.

Erfgoed Balen zet op de parking van Vrijetijdscentrum De Kruierie een spiegeltent en zorgt er iedere dag voor ontspanningsnamiddagen, een gezellig praatcafé en muziekavonden. Op zaterdagavond vanaf 19 uur speelt het Meerhouts live-orkest The Jackets ten dans. In de spiegeltent zijn alle activiteiten gratis.


In het parochiecentrum in de Gustaaf Woutersstraat kan je op maandagnamiddag genieten van het jaarmarktrestaurant en nadien volgt een optreden met muziek en dans met DJ Leo.

Feesttent cafébazen

Op de hoek van de Benoit Belmansstraat kan je op drie jaarmarktdagen, telkens vanaf 20 uur, terecht in een feesttent. Die kwam er op initiatief van de Verenigde Balense Cafébazen (De Veurleste, Weezercafé, Fair Play en De Max). (EJM)