Therapiehond Joop in de bibliotheek

Kinderen tot 14 jaar met leesproblemen en leesangst kunnen voortaan iedere laatste dinsdag van de maand terecht in de bibliotheek van Baarle voor een sessie met Joop de therapiehond. 

Door voor te lezen aan therapiehond Joop en zijn begeleidster Pia Wösten kunnen kinderen oefenen met hardop lezen. Joop luistert braaf waardoor het zelfvertrouwen van kinderen groeit.  De bijeenkomst duurt van 15.45 tot 17 uur. Per keer kunnen vier kinderen deelnemen. Je leest een kwartier voor, na ieder verhaal heeft Joop even pauze. Wil jij voorlezen aan Joop? Meld je dan nu aan of kom hiervoor langs in de bibliotheek. Aanmelden is verplicht. Na het aanmelden neemt een medewerker contact op om het tijdstip van jouw voorleeskwartier af te spreken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.