Opsporingsbericht: wie heeft 20 jaar oude wegwijzer gezien?

Deze wegwijzer is verdwenen.
Repro Toon Verheijen Deze wegwijzer is verdwenen.
Iedereen die wel eens in het centrum van Baarle-Hertog/Baarle-Nassau is geweest, kent hem wel. Die - denk er een Nederlands accent bij - lekker ouderwetse wegwijzer aan de Singel. Maar sinds begin april is hij plots verdwenen. De gemeente doet een oproep.

De ANWB, de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond, plaatsten in 1997 een wegwijzer in het centrum van Baarle-Hertog-Nassau met daarop verwijzingen naar het landgoed Schaluinen, Turnhout, Ulicoten, Chaam, Breda en ‘alle richtingen’. 

Het was een van de weinige oude wegwijzers, maar sinds enkele dagen is  hij verdwenen. “We dachten even aan een aprilgrap”, zegt Jeroen Leemans, woordvoerder van onder meer de gemeente Baarle-Nassau.  “Een rondvraag onder aannemers waarmee we samenwerken, leverde echter niets op. Daarom doen we nu deze algemene oproep. Wie iets gezien heeft of wie weet wie de wegwijzer heeft meegenomen of hem toevallig ergens weet liggen: we horen het graag.” 

Alle info is welkom via  info@baarle-nassau.nl. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.