Restaurant de Tafel neemt nieuwe start

Luc en Kaat in het restaurant van hun B&B.
Foto Henk Deleu Luc en Kaat in het restaurant van hun B&B.
Het restaurant van B&B 't Bed en de Tafel is opgefrist door zaakvoerders Luc Dehaene (53) en Kaat Delzeyne (26). Het hotel-restaurant geniet enige bekendheid sinds Kaat er midden maart thuis op het toilet beviel van Marie Lou.

Marie Lou en de ouders stellen het prima. "En het hotel kent een goeie bezetting. Maar het restaurant, sinds eind juni 2016 weer open, heeft een extra 'boost' nodig. Vandaar de make-over, met inbegrip van een nieuw concept", zegt Delzeyne, bijgetreden door haar man. "Onze gevarieerde kaart blijft. Centraal staan nu een parrillada (grill) van vlees en daube (provençaals stoofvlees) van rund en een parrillada van vis en zeevruchten in bouillabaisse. Er zijn ook bijgerechtjes, die je met tafelgenoten deelt. Verder is de wijnkaart aangepast. Lunchen kan al vanaf 18 euro." 't Bed en de Tafel heeft een terras aan een oude Scheldearm. Meer informatie via het telefoonnummer 0466/05.18.67 of via de website van de B&B www.bed-en-tafel.be. (LPS)