Auto rijdt feestzaal Roxy binnen: “Gelukkig waren dansende senioren net vertrokken”

Nieuwkerken-WaasIn Nieuwkerken-Waas is een bestuurder donderdagavond door de gevel van feestzaal Roxy geknald. De bestuurder raakte lichtgewond. Binnen zaten geen klanten meer. “De hele middag zaten hier zo’n tachtigtal senioren te eten, praten en dansen. De laatste klanten waren slechts een kwartiertje eerder vertrokken. Dit had dus veel erger kunnen aflopen”, klinkt het.

  1. Andy (48) en Griet (47) wonen samen met negen mensen met beperking: “Net Temptation Island hier, met vlinders op de ene dag en liefdesverdriet op de andere”
    PREMIUM
    Brugge

    Andy (48) en Griet (47) wonen samen met negen mensen met beperking: “Net Temptation Island hier, met vlinders op de ene dag en liefdesver­driet op de andere”

    Twee jaar geleden besloten Andy Rullens (48) en Griet Van Coillie (47) om in VillaVip te trekken en zorgkoppel te worden. Ze namen drie mensen met een beperking op in hun gezin. Vandaag zijn het er al negen. “Het is een bonte bende twintigers, dertigers en veertigers bij elkaar”, glimlacht het koppel. “Er zijn hier wel eens conflicten, ja, maar ook véél heerlijke groepsmomenten.”