Zin in fout feestje? Zaterdag Bal D’Assnee in Assenede

De organisatoren brengen de festivalweide naast het gemeentehuis in orde.
JSA De organisatoren brengen de festivalweide naast het gemeentehuis in orde.
H-DC Cycling Team organiseert zaterdag 27 juli Bal D’Assnee en dat moet zowat het foutste feestje van het jaar worden.

Het evenement wordt een zomerse carnavalsvariant op de beruchte Kamping Kitsch. Met mini-zwembadjes, foute muziek en rodeostieren. “We willen echt veel meer zijn dan enkel muziek, drank en eten”, klinkt het bij de organisatoren. “Kleine zwembadjes, een loungehoek, een rodeostier en zelfs een optreden van Yves Segers moeten ons event omtoveren tot de ultieme uitlaatklep voor feestgangers.”

De ondertitel van het event wordt ‘Kramping Kiets’. Zeven dj’s zorgen voor de meest foute deuntjes. Rond 20 uur zingt Yves Segers zijn ‘Café De Zwaan’ en ‘Ik schreeuw het van de daken’. Ook René Troost en Teddy Wally komen optreden.

Bal D’Assnee, op zaterdag 27 juli van 15 tot 2 uur op de evenementenweide naast het gemeentehuis van Assenede. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de twee Asseneedse frituren, café Moderne en H-DC Cycling. Kaarten: 10 euro in voorverkoop en 14 euro aan de kassa.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.