Drie gewonden bij ongeluk op kruispunt Stoepestraat met N49

De passagier van een van de wagens raakte zwaargewond.
Cedric Matthys De passagier van een van de wagens raakte zwaargewond.
In Assenede zijn dinsdagavond bij een ongeluk drie personen gewond geraakt. Twee wagens botsten omstreeks 22.00 uur op elkaar. De feiten vonden plaats op het kruispunt van Stoepestraat met N49. 

Bij het ongeluk liepen de bestuurders van beide wagens lichte verwondingen op. Een passagier die meereed met een kleine Nissan Micra raakte zwaargewond. Het slachtoffer werd ter plaatse verzorgd, maar was buiten levensgevaar. De brandweer sloot de N49 in de richting van Antwerpen een tijdlang af. Rond 23.00 uur werd een deel van de rijbaan vrijgemaakt. Het verkeer kon opnieuw doorstromen. (lees verder onder de foto)

Bij het ongeluk belandde één van de voertuigen in de gracht.
Cedric Matthys Bij het ongeluk belandde één van de voertuigen in de gracht.

Nieuwe brug

Het ongeluk dinsdagavond is hopelijk het laatste op dit zwarte kruispunt. Het Agentschap Wegen & Verkeer bouwt dit najaar een brug over de N49.  Hierop komen geen op- en afritten, waardoor het zal niet langer mogelijk zijn om de N49 op of af te rijden aan de Stoepestraat. Voor een goede uitwisseling met de N49 bouwt het Agentschap een nieuwe verbindingsweg tussen de Stoepestraat en de Kanaalstraat (R4) in Zelzate. Ook de parallelweg die ten zuiden van de E34 ligt (Gavergrachtstraat) wordt verbreed. 

Het Agentschap Wegen & Verkeer bouwt dit najaar een brug over de N49.
Agentschap Wegen & Verkeer Het Agentschap Wegen & Verkeer bouwt dit najaar een brug over de N49.
Door het ongeluk was de N49 een tijdlang afgesloten.
Cedric Matthys Door het ongeluk was de N49 een tijdlang afgesloten.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MARC BRUGGEMAN

    Die brug moest er al van in het begin zijn AVW