Deze week werken in Oosteeklodorp

Er geldt een omleiding.
JSA Er geldt een omleiding.
Deze week staan er wegenwerken gepland in Oosteeklodorp, de centrumstraat van Oosteeklo bij Assenede.

Aquafin voert vanaf dinsdag 26 november onderhoudswerken uit ter hoogte van het dorpsplein van Oosteeklo. Tijdens de onderhoudswerken wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd in het gedeelte Oosteeklodorp vanaf huisnummer 6 tot aan het kruispunt met de Ertveldesteenweg en de Koning Albertstraat. Verkeer rijdt in de rijrichting van de Stroomstraat naar het kruispunt van de Ertveldesteenweg en Koning Albertstraat.

Bijkomende werken

Woensdag wordt dan gestart met bijkomende werken aan het ondergronds pompstation, ter hoogte van het dorpsplein in Oosteeklo. Het gedeelte van Oosteeklodorp waar de putten zich bevinden wordt verkeersvrij gemaakt. “De werken worden bewust uitgevoerd na de schooluren ’s morgens en moeten klaar zijn voor de schooluren ’s avonds”, klinkt het.

Tijdens de werken wordt in een omleiding voorzien via de N49, Nieuwburgstraat, Holstraat (Evergem), Biezenkouter (Evergem), Stuivenberg (Evergem), Eeklostraat (Evergem), en dan zo naar de Ertveldesteensweg. De werken worden vrijdag 29 november afgerond.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.