Carnavalsparcours verkeersvrij op zondagmiddag

De omloop van de carnavalsstoet in Assenede.
rv De omloop van de carnavalsstoet in Assenede.
Naar aanleiding van de carnavalsstoet in Assenede gelden er enkele verkeersbeperkende maatregelen. De omloop is op zondag 10 maart tussen 14 en 18 uur afgesloten voor alle verkeer.

De opstelling van de reclamestoet start vanaf 11.30 uur in de Sasdijkstraat, St.-Andriesstraat en Polderstraat en op datzelfde uur start de opstelling van de carnavalsstoet in de Valkstraat, vanaf het kruispunt met de Groenendijkstraat. 

Vanaf 14 uur is de volledige omloop afgesloten voor alle verkeer. De stoet passeert in de volgende straten: Hoogstraat, Markt, Diederikstraat, Kasteelstraat, Trieststraat (deel tussen Schoolstraat en Nieuwestraat), Nieuwestraat, Oude Gentweg (deel tussen Nieuwestraat en Vier Ambachtenstraat), Vier Ambachtenstraat, Burgstraat, Waalpoelstraat, Molenstraat, Diederikstraat, Markt en Hoogstraat.

Parkeren kan op de randparkings en op de grote parking van ECA in de Trieststraat aan de watertoren. Meer info via www.assenede.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.