Belgisch Kampioenschap krulbollen voor ambtenaren in De Pluim

De krulbollen.
Benny Proot De krulbollen.
In De Pluim in Oosteeklo vindt op woensdag 13 november voor de 47ste keer het Belgisch kampioenschap krulbollen voor de openbare diensten plaats. De wedstrijd start om 14 uur.

Alle boldersvrienden van de posterijen, politie, defensie, NMBS, onderwijs, gemeente, waterleiding en allerhande overheidspersoneel, worden op woensdag 13 november uitgenodigd om mee te dingen naar de nationale titel tijdens het Belgisch Kampioenschap krulbollen.

“Aan de wieg van dit evenement stonden de douaniers, die in het Zelzaatse grenskantoor zaten en het eerste kampioenschap werd georganiseerd op 15 november 1973", zegt organisator Robert Dierickx. De toenmalige onderpastoor van Assenede, Joël Cool, was de eerste kampioen. Enkele jaren later werden alle sectoren van de openbare diensten toegevoegd.”

“Er worden voor alle deelnemers belegde broodjes en een kom heerlijke soep geserveerd en elke deelnemer ontvangt een extra attentie. Voor de drie winnaars is er een sporttas voorzien”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.