‘Joie de Vivre’ één keer weer open voor Oosteeklo Kermis

Een beeld uit 2016 in de Joie de Vivre.
Michel Moens Een beeld uit 2016 in de Joie de Vivre.
Oosteeklo bij Assenede viert dit weekend kermis. Horecazaak Joie de Vivre doet daarom nog één keer de deuren open als pop-up.

De uitbaters van Joie de Vivre zijn er 2,5 jaar geleden mee gestopt, en sindsdien staat de zaak leeg. Maar dit weekend gaan de deuren nog eens open met een pop-up. “De horeca blijft als een microbe in ons bloed zitten”, zegt Bernard Beert. “Daarom deze pop-up. We hopen al onze klanten van vroeger nog eens terug te zien. Zaterdag is er de Open Air Party op ons terras. Zondagavond is er aperitief, muziek en barbecue. Maandag gaan we voluit voor Vlaamse schlagers en dinsdagavond staat stevige pop-rock op ons podium. Alle info vind je op de Facebookpagina ‘joiedevivre.oosteeklo’.”

Van 16 tot 22 augustus kan je ook opnieuw in Huisbrouwerij Den Tseut terecht. Er staat een gezellig tuinterras en je kan er de ambachtelijke bieren proeven. Op zondag 18 augustus is er dan ‘Oosteeklo Loopt’. Vanaf 10 uur zijn er loopwedstrijden van 5, 10 en 15 kilometer, die starten aan ontmoetingscentrum Ter Walle. Vorig jaar waren er 310 deelnemers.

Maandagochtend start de ‘Omloop van de Slagvelden’ in Oosteeklo en op dinsdag is er de traditionele avondmarkt.

Info: www.oosteeklo.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.