Stembrieven zijn nog onderweg

Mozkito
Het gemeentebestuur van Asse laat weten dat bpost nog volop bezig is met het bedelen van de oproepingsbrieven voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen.

De oproepingsbrief heeft elke inwoner nodig om op zondag 14 oktober te kunnen stemmen. Maar lang niet iedereen heeft die al gekregen. "Volgens de laatste informatie die wij kregen van bpost, moet iedereen zijn of haar oproepingsbrief ten laatste op 5 oktober ontvangen hebben", klinkt het bij de dienst Burgerzaken in Asse. "Wie niet wil wachten tot 5 oktober, bijvoorbeeld omdat er een volmacht aangevraagd moet worden, kan zonder afspraak naar het gemeentehuis komen om een duplicaat op te vragen. Je hoeft dan alleen je identiteitskaart mee te brengen. Het duplicaat is overigens ook aan te vragen via bevolking@asse.be."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.