Snelheidscontroles in Zellik: vijf chauffeurs verliezen rijbewijs

Mozkito
De verkeerspolitie van de zone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) voerde op twee locaties in Zellik snelheidscontroles uit. Bij die acties werden vijf rijbewijzen ingetrokken.

De controles vonden woensdagavond plaats tijdens de avondspits. De politie controleerde eerst de snelheid van 281 voertuigen in de Pontbeek waar maximaal 70 kilometer per uur mag gereden worden. 153 van de gecontroleerde bestuurders reden te snel. Er werden drie rijbewijzen ingetrokken. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 118 kilometer per uur.

Nadien verplaatste de controlepost zich naar de zone 30 op de Brusselsesteenweg waar 201 wagens werden gecontroleerd. Hier reden 130 bestuurders te snel en werden twee rijbewijzen ingetrokken. De snelste bestuurder reed hier 69 kilometer per uur. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddy De Vos

    Mooi werk! Ik ben echt fier op onze agenten. Zij zorgen elke dag voor onze veiligheid! Al die onbekwame chauffeurs moeten van de weg! Drinken (of bellen) en rijden gaan niet samen! Er zijn al genoeg onschuldige slachtoffers gevallen, door die alcoholiekers op de baan! Ik ben voor nultolerantie! Alcohol vertraagd ons reactie vermogen!